Založ si blog

Nasilu pozitívny? !

Byť ´nasilu pozitívny´ nemá žiaden význam, (a ani vám to na dlho nevydrží), pokiaľ si neurobíte naozajstný poriadok so všetkým zlým, čo je okolo vás.

Zmierte sa s tým, že nie všetko, a nie vždy, sa vám podarí zmeniť k lepšiemu. Niečo sa proste zmeniť dá, a niečo proste nie. Zistite si, ako to je s tou-ktorou vecou u vás, a rozhodnite sa. Buď ju zmeniť, alebo sa s ňou definitívne zmieriť.

Ak je to ten druhý prípad, a vy ´tú vec´ už nijako nemôžete zmeniť, snažte sa ju aspoň čo najviac urovnať, vyrovnať, uhladiť, nahradiť… a nekritizovať! Namiesto večného trápenia, hnevu, smútku, strachu, stresu a obáv, sa rozhodnite cítiť sa dobre, a uchovať si ten váš novonadobudnutý pokoj a vyrovnanosť čo najdlhšie. Prípadne ich aj rozdávať iným. Nikto totiž na nikom nechce vídavať len tú jeho večne zlostnú náladu, či jeho večný smútok.

 

Ako sa vraví, ´každá bolesť raz prebolí´, – a je to naozaj tak! Ibaže by sme sa nasilu a aj naďalej chceli trápiť my sami… ako masochisti.  Pretože aj to sa niekedy stáva… Býva to vtedy, keď nám tá naša vlastná nečinnosť, apatia a slabosť vlastne aj vcelku vyhovuje, a keď ešte zatiaľ nechceme prevziať zodpovednosť sami za seba.

Ale niečo vám poviem. Nie je to tak správne. Prestaňte byť večne negatívni, namrzení, ufrflaní, zronení, nenávistliví, závistliví a závislí. Verte mi, že takto v skutočnosti nebudete šťastní ani vy, a ani vaše okolie. Zbytočne si budete navrávať opak. Skôr či neskôr sa aj tak budete musieť zmeniť, – tak prečo to neurobiť už teraz?! Pomaličky a postupne, opatrne a nenásilne?! A presne tým tempom, tým štýlom, a v tom čase, ktoré vyhovujú vám?! Prečo sa toho tak veľmi bojíte?!

 

Prekonajte to a začnite už teraz! Nebojte sa a choďte do toho! Každý deň na sebe pracujte a meňte sa postupne z negativistických ľudí na tých optimistických. Nemáte tým čo stratiť, môžete len získať! A to niečo oveľa, oveľa krajšie, ako ste kedy čakali či dúfali..! A to váš celkom nový a šťastný život! Taký, aký budete aj naozaj žiť, a nielen ho útrpne prežívať.

Držím vám pri tom palce, a verím, že to zvládnete. Možno síce nie na prvý krát, (pretože to sa podarí len málokomu :)), ale na desiaty krát určite! Hlavne sa prestaňte večne kritizovať, podceňovať a báť sa (NIE JE SA ČOHO BÁŤ!!!), a rozhodnite sa byť konečne šťastní! VY  OSOBNE! Zaslúžite si to!!! 😉

 

Podstata Žitia

30.12.2018

V časopriestore všadeprítomnej Energie vesmír mi poradil odhodiť strach priznať si vinu a vyjsť s ňou na (po)vrch /…Na svetlo sveta…/ V časopriestore nekonečnej Lásky vesmír mi povedal že všetko bude dobré že všetko chce svoj čas a sme ´tu´ len na okamžik V časopriestore večnej Pravdy vesmír mi dokázal že Pravda je len jedna nenávisť je [...]

Nonsens a nechápačka

17.10.2018

Presne dnes, vlastne len celkom nedávno, som sa dozvedela, že jedna moja spolužiačka z vysokej školy, ktorá bola priam nekonečným klbkom energie, prehrala svoj boj so zákernou chorobou. Viem to už asi 3 hodiny a stále nechápem… Pretože ONA bola proste absolútne iná! Bola mega! Mega bláznivá, mega spontánna, mega veselá, a s tak neuveriteľnou dávkou energie, že [...]

Nemôžete vôbec nič

09.03.2018

Človeka už viac nemôžete len tak ho zavrieť za mreže Ani ho spútať Ani mu zapchať ústa Ani mu ich zalepiť Ani ho navždy umlčať… Človek je viac ako zviera Vždy bol, a vždy bude Je viac než čokoľvek iné čo chodilo už po zemi živé, neživé či mŕtve… Človek je merítkom všetkých vecí na Zemi Je zvláštnym stvorením vyvoleným spomedzi [...]

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

jessica

Nič nie je nemožné, ak v to veríte! O svete, o živote, o vzťahoch, o ľuďoch, o paradoxoch... Moju prvú zbierku básní "Na brehu sveta" (aj s mojím podpisom), si môžete kúpiť cez www.bux.sk/knihy/286939-na-br… Už je len posledných 13 kusov, preto neváhajte príliš dlho... ;) Vďaka za Vašu priazeň a podporu! :)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 267
Celková čítanosť: 567596x
Priemerná čítanosť článkov: 2126x

Autor blogu

Kategórie