Staňte Sa Strojcom Svojho Šťastia ;)

31. augusta 2017, jessica, Zo života

Myslíte si, že ste večný smoliar a nikdy sa vám nič dobré a pekné nepodarí?! Cítite sa pod psa, keď vidíte, akí sú všetci okolo vás úspešní a šťastní?! Máte pocit, že Boh vás opustil a nemá vás už rád?! Hlúposť nad hlúposť! Toho Boh (asi) ani nie je schopný, pretože je sám osebe Láskou. 🙂

 

Existujú ale mnohé legálne a rozumné riešenia, ako svoje veci či vzťahy napraviť. A je ich naozaj mnoho, neexistuje len jedno jediné riešenie. Dokonca, pre každého z nás môžu byť vhodné úplne odlišné riešenia, alebo odlišné kombinácie rôznych riešení.

Niekomu, najviac zo všetkého, vyhovuje pokoj vo svojej izbe, zatvorenie sa pred svetom, ticho a čítanie si kníh, kým inému zase oveľa viac sedí pohyb, aktivita na čerstvom vzduchu, kontakt s prírodou a priateľmi, nejaký šport či turistika v horách.

 

Je to preto, lebo každý z nás je iný, naučený na iné veci, a tým pádom má aj rád trochu iné veci, než my. V niektorých veciach sme proste rozdielni, (ako introverti a extroverti sa od seba odlišujeme najviac), a tak potrebujeme aj odlišné formy oddychu a aktivít…

 

Tých možností, ako sa zbaviť svojich zlých návykov, je však naozaj mnoho… Stačí len chcieť, spoznať sám seba a pustiť sa do postupnej prerábky a zlepšovania svojho života. Nie je to síce až tak jednoduché, ako sa zdá, ale dá sa to. Vždy, keď niečo zaniká, totiž, niečo nové aj vzniká, a tak starý a zlý zvyk, treba nahradiť nejakým tým novým a pozitívnym.

 

Život ide tak či tak ďalej, či už s nami alebo bez nás… Či už sme šťastní, alebo nie… Prečo sa ale neposnažiť a nevytvoriť šťastie sám sebe a svojim blízkym?! Nemáme čo stratiť, môžeme však veľa získať. A to šťastný a plnohodnotný život, žijúci naplno, sebavedomo a bez strachu.

Tak ako, skúsime pár vecí napraviť? 😉

 

Krásny predĺžený víkend vám želám!

 

Jess