Som Boží Miláčik

6. marca 2014, jessica, Zo života

Tak isto ako Ty. Aj TY si totiž Boží Miláčik! 🙂

 

Boh nikdy neustupuje od svojej podstaty – od samého seba – od Lásky, ktorou je.

Boh je energiou lásky, odpustenia, pochopenia, pokoja a pravého šťastia. Nikdy to nebolo inak a NIKDY to ani inak nebude.

Boh nás nikdy neopustí. Často krát mávame pocit, že sa to už stalo, a že nás preto strašne sklamal, ale nie je to tak. To len my nevidíme, že za tými ťažkými a smutnými mrakmi niekde tam hore neprestajne žiari Slnko. Sme smutní, náladoví a ľahko strácame vieru, lásku i trpezlivosť, keď sa nám niečo nedarí.

 

Bojíme sa, že Boh nás za ten náš nedostatok lásky a trpezlivosti potrestá, ale tak to nie je. On vie, akých nás stvoril a vie aj o tom, ako sme pokúšaní a ľahko ovplyvniteľní. Má s nami strpenie, a to oveľa väčšie ako ho máme my sami so sebou. Nemusíme sa Ho preto za toto báť a ani sa pred Ním kvôli tomuto pretvarovať. On nás dokonale pozná…

 

A napriek tomu nás nekonečne miluje a vždy nás rád príjme do svojej otvorenej náruče. Stále čaká na náš návrat k Nemu, pretože je náš milujúci Otec, ktorý sa nás nevie dočkať. Miluje nás viac ako čokoľvek iné, a viac ako ktokoľvek iný na celom svete! Nič, v celom vesmíre, Mu nie je vzácnejšie ako práve my. AKO PRÁVE TY!!! 🙂 Miluje práve TEBA a chce, aby si sa k Nemu vrátil a aby si Mu dôveroval.

On vie, že svoje dokonalé šťastie môžeš nájsť jedine v Ňom samom, a tak si Ťa k sebe neustále pozýva a oslovuje Ťa menom, aby si si Ho vypočul.. Niekedy prípadne  len mlčky čaká a smúti nad Tvojou neochotou, nenávisťou a strachom, ktoré Ťa ničia… Ale čaká vždy, a aj navždy bude. Môžeš za Ním prísť KEDYKOĽVEK  len budeš chcieť, pretože je tu PRE TEBA vždy a navždy!!!

 

Skús sa zbaviť svojho strachu, výčitiek a pocitov nedokonalosti a uver tomu, že ON ŤA v prvom rade nesmierne MILUJE! A že Ti všetky tie Tvoje nedokonalosti odpúšťa.

Príď k Nemu taký, aký si a presvedč sa, že je to tak! Neboj sa a zaži ten neopísateľný pocit pokoja a vyrovnanosti, keď sa ocitneš s Ním a pred Ním, napríklad v jeho chráme. Alebo hoci aj doma na posteli…

 

Nemusíš robiť veľké veci. Nemusíš robiť naozaj takmer nič. Len ticho sedieť (prípadne kľačať) a odovzdať sa tomu pokoju a tej Jeho Láske. Ona Ťa upokojí, uzdraví a očistí. A dodá Ti silu a odvahu prísť za Ním aj nabudúce. A potom znovu a znovu. Pretože On sa rád stane Tvojou drogou, Tvojím Miláčikom. A pretože Ty už budeš schopný cítiť Jeho Lásku a budeš aj úplne jasne chápať, že jedine v Ňom sa dá nájsť tá dokonalosť odpustenia, prijatia a šťastia.

 

Boh ťa miluje, a nechce Ťa súdiť. Chce, aby si bol šťastný a aby si sa zbavil všetkých bolestí a trápení a to tak, že ich odovzdáš Jemu. Nenechávaj si u seba a v sebe nič zlé, pretože každé jedno takéto zlo a neodpustenie v Tvojej duši, ju nepozorovane ničí. Neboj sa, a odovzdaj všetky svoje sťažnosti Jemu. Povedz Mu všetko tak, ako to cítiš. Aj keď to nebude nič pozitívne, neobávaj sa povedať Mu ´to´ úprimne a bez pretvárky. Veď On Ťa aj tak pozná a vie o Tebe všetko… To, že sa Ty porozprávaš s Ním však pomôže Tebe, nie Jemu. Zla sa totiž  nepotrebuje zbaviť On, ale Ty.

 

Hlavne sa teda neboj a povedz Mu naozaj úplne všetko. Všetko dobré i zlé, čo momentálne prežívaš. Zlož pred Neho a na Neho všetky svoje starosti, obavy, výčitky, strachy a zlosti, a On ich premení, zmierni, urobí oveľa ľahšími, či dokonca takmer neexistujúcimi. Urobí Ťa oveľa silnejším, vyrovnanejším a šťastnejším, ako si si vôbec kedy u seba dokázal predstaviť… Budeš oveľa spokojnejší a ´v pohode´, a pritom to budeš stále TY. Ten istý jedinečný, originálny a milovaný Boží Miláčik! S celou Tvojou osobnosťou, jedinečnou minulosťou i budúcnosťou,  so všetkými Tvojimi schopnosťami a talentami, s duchom, dušou i telom…

 

Neboj sa a príď k Nemu! ON TI už dávno všetko ODPUSTIL..! Odpusti teda aj Ty sám sebe, i všetkým tým ostatným a nedokonalým ľuďom. A skús pochopiť tú najgeniálnejšiu vec na svete – SI NAVŽDY  JEHO MILÁČIKOM!  :)))