Založ si blog

Kávu si osolím o trochu víc. . . : )

Cukor a soľ… Veční nepriatelia nášho zdravia, ktorí sú večne spolu… Večne zamieňaní, večne preklínaní… Len pre to, že človek to s nimi prehnal, pomýlil sa, alebo mu niekto zamiešal karty… Pardon, dózy. 🙂

 

Na prvý pohľad máte pred sebou dve, úplne rovnaké dózy, avšak s dvoma rôznymi ingredienciami. Slanou a sladkou. A občas si ich, nechtiac, môžete zameniť. Nevadí, stáva sa… Nie každý deň je nedeľa, a nie vždy ide všetko rýchlo a hladko, ako po masle. Niekedy je to proste tak, že ´keď sa darí, tak sa darí´, a vtedy sa nám ľahko môže stať, že si osolíme kávu, či ocukríme vývar. Aj mne sa to už stalo, takže nebojte sa, nie ste v tom sami..

 

Dôležité je, nerobiť z toho tragédiu, a nebrať sa príliš vážne, ale naopak, – zasmiať sa na tom. 😉 Pretože toho smiechu v živote až tak veľa nemáme, a mali by sme ho mať viac. Ak sa nám zatiaľ nepodarilo to, čo sme chceli, neznamená to, že sa nám to nepodarí neskôr. Preto sa nehanbime, a smejme sa. Doprajme si radosť a relax, a nezabúdajme, že smiech skutočne pomáha a lieči. A pokiaľ nejde o život, tak nejde o nič.

 

Skúsme brať všetky veci v roku 2017 o niečo zodpovednejšie a uvážlivejšie, no ak sa už pre ne raz rozhodneme, tak zároveň aj hravejšie a uvoľnenejšie, aby sme si ich aj naozaj užili. Či už sa rozhodneme pre nové bývanie, novú prácu, nové hobby, či novú životnú lásku, dajme do toho maximum svojej energie, plánovania a snahy. Zároveň s tým však nikdy nestraťme z dohľadu sami seba, a svoje vlastné záujmy a predstavy o zábave, oddychu a trávení voľného času.

 

Ide totiž o to, aby sme zostali sami sebou, a boli sami so sebou v pohode tak veľmi, a tak často, ako sa len dá. Len tak potom budeme môcť darovať kúsok z tej našej pohody aj iným. Prípadne ich rovno naučiť, ako na to… 🙂 Pretože každá pomoc a dobro sa ráta, a vždy sa nám aj vrátia. Skôr, alebo neskôr, ale stane sa to.

 

Všetko dobré do Nového Roka 2017!

A nech je TENTO NOVÝ pre nás ešte radostnejší, pohodovejší a úspešnejší ako ten predtým!  😉

Podstata Žitia

30.12.2018

V časopriestore všadeprítomnej Energie vesmír mi poradil odhodiť strach priznať si vinu a vyjsť s ňou na (po)vrch /…Na svetlo sveta…/ V časopriestore nekonečnej Lásky vesmír mi povedal že všetko bude dobré že všetko chce svoj čas a sme ´tu´ len na okamžik V časopriestore večnej Pravdy vesmír mi dokázal že Pravda je len jedna nenávisť je [...]

Nonsens a nechápačka

17.10.2018

Presne dnes, vlastne len celkom nedávno, som sa dozvedela, že jedna moja spolužiačka z vysokej školy, ktorá bola priam nekonečným klbkom energie, prehrala svoj boj so zákernou chorobou. Viem to už asi 3 hodiny a stále nechápem… Pretože ONA bola proste absolútne iná! Bola mega! Mega bláznivá, mega spontánna, mega veselá, a s tak neuveriteľnou dávkou energie, že [...]

Nemôžete vôbec nič

09.03.2018

Človeka už viac nemôžete len tak ho zavrieť za mreže Ani ho spútať Ani mu zapchať ústa Ani mu ich zalepiť Ani ho navždy umlčať… Človek je viac ako zviera Vždy bol, a vždy bude Je viac než čokoľvek iné čo chodilo už po zemi živé, neživé či mŕtve… Človek je merítkom všetkých vecí na Zemi Je zvláštnym stvorením vyvoleným spomedzi [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

jessica

Nič nie je nemožné, ak v to veríte! O svete, o živote, o vzťahoch, o ľuďoch, o paradoxoch... Moju prvú zbierku básní "Na brehu sveta" (aj s mojím podpisom), si môžete kúpiť cez www.bux.sk/knihy/286939-na-br… Už je len posledných 13 kusov, preto neváhajte príliš dlho... ;) Vďaka za Vašu priazeň a podporu! :)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 267
Celková čítanosť: 567150x
Priemerná čítanosť článkov: 2124x

Autor blogu

Kategórie