Založ si blog

Máš právo na hnev, nenávisť i nedôveru

Neobracaj ju však proti ľuďom, ale proti skutočnému vinníkovi, ktorým nie je nik iný ako samotný Diabol. To on je to neviditeľné, i zhmotnené Zlo. Nie ľudia. Možno sú ním „len“ posadnutí a ovplyvňovaní (lebo, žiaľ, aj to sa stáva), ale oni tým prvotným Zlom určite nie sú. To je jedine Satan, a všetci jeho rovnako padlí, a jemu podriadení anjeli.

 

To on má na svedomí všetko to zlo, čo sa deje v našom svete, i v tom nadpozemskom, ktorý je už mimo nášho vedomia a poznania. Kedysi dávno mal všetko, čo len chcel a mohol byť spokojný. Bol najkrajším a najpyšnejším Anjelom, ktorý sa však proti Bohu vzbúril, a tak bol za to z neba vyhnaný. Tam, v nebi, si s ním síce poriadok spravili, no po tom ako spadol z neba až sem na Zem, začal celý ten svoj bordel robiť práve tu, a medzi nami, ľuďmi…

 

Všade, kde sa zjaví, prináša nesváry, rozbroje, závisť, nenávisť, faloš, smútok, zúfalstvo a strach. Nič, čo nám povie alebo prezentuje, nie je pravda, prípadne to nikdy nerobí s čistým úmyslom. Ak aj niečo navonok pravdivé povie, urobí to tak len preto, aby nás oklamal, zmiatol. vystrašil či zosmiešnil. Povie nám síce pravdivé A, ale už nám nepovie to pravdivé B. Nehovorí čistú pravdu, ale len polopravdu. Zneistí a zastraší nás, len aby sme nevideli žiadne východiská, a aby sme sa mu radšej hneď sami a ochotne podriadili.

Satan nás chce dostať spod vplyvu Božej lásky a milosti, a uvrhnúť nás do celoživotnej závislosti, hanby, smútku, strachu a živočíšnej primitívnosti. Vôbec mu nejde o našu slobodu, ako si niektorí myslia, – práve naopak! Jediné, čo chce, je to, aby nás spútal závislosťami a strachom, a urobil si z nás poslušných sluhov, ktorí budú rozsievať to isté zlo, strach a beznádej, ako to robí on.

 

Aj keď máš pocit, že sú to vždy a jedine ľudia, ktorí ti ubližujú, mýliš sa… Je to spupný a falošný Diabol, ktorý týchto ľudí ´len´ na krátky čas ovládol, a ktorému nikdy nemožno nič veriť. Cez jeho skrytý vplyv na nás pôsobí ´zlo iných ľudí´, a tak máme často pocit, že to nám ubližujú práve oni. A niekedy, veru, práve tí najbližší… Ale tak to nie je! Vždy je za tým všetkým zlostný a závistlivý Diabol, ktorý využíva každú jednu príležitosť, len aby mohol kruto zasiahnuť, a vysmiať sa nám..!

 

Ak máte niečo proti niekomu inému, skúste si to s ním vysvetliť, zmieriť sa s ním, pochopiť jeho motívy, prípadne to všetko zveriť Bohu, nech si s tým tvrdohlavcom poradí ON sám. Za vás. Vy nemíňajte svoju životnú energiu a dobrú náladu na tých, čo sú ešte stále zaslepení sebeckosťou, a nenaučili sa žiadnej tolerancii.

Vy buďte iní ako oni! Tešte sa z každého dňa, napriek všetkým ťažkostiam, a urobte všetko pre to, aby sa zlé veci zmenili. Ak to predsa len nejde, vykašlite sa na ne, a zmierte sa s nimi. Zverte ich Bohu a buďte otvorení k tomu, čo s nimi spraví ON.

Boh nechce, aby ste sa trápili a trpeli za zbytočnosti! Chce však to, aby ste sa snažili, využívali svoje talenty na maximum, a bojovali za to, čo je možné napraviť a spraviť pre vás, či pre vašich blížnych. Nechce od nás len modlitby, ale aj skutky. Skutky lásky a milosrdenstva.

 

Buďte chápaví a tolerantní. Ak v sebe predsa len ešte máte nenávisť a hnev, dostaňte ju zo seba vykričaním sa niekde v lese, kopaním a boxovaním do boxovacieho vaku, rýchlym šprintom, športom, tancom, maľovaním, upratovaním, rýľovaním, zverením sa priateľovi…

 

Nie je hanbou cítiť nenávisť či strach. Je však zbytočnosťou držať ich v sebe, namiesto tých pozitívnych vecí, ktorých by v nás mohlo byť oveľa viac… 🙂

Snažte sa o dobro a šťastie. Svoje i svojich drahých. Nezabúdajte na svoju rodinu a priateľov. Sú tu pre vás, aby bol váš život krajší a šťastnejší. Nájdite si na nich čas a rozprávajte sa s nimi. Uvidíte, že vás obohatia. Minimálne o pocit ľudskej spolupatričnosti. Máte na to právo. Tak isto ako právo na šťastie a bezpečnosť.

 

Všetko dobré k včerajšiemu Dňu ľudských práv! 🙂

 

P.S.: Ak by ste si chceli objednať moju prvú zbierku básní o živote s názvom ´Na Brehu sveta´, viac info o nej nájdete v piatej básni od vrchu, alebo priamo cez www.bux.sk  Urobte si radosť a doprajte si niečo originálne a unikátne. 🙂 Majte pekný víkend!

Podstata Žitia

30.12.2018

V časopriestore všadeprítomnej Energie vesmír mi poradil odhodiť strach priznať si vinu a vyjsť s ňou na (po)vrch /…Na svetlo sveta…/ V časopriestore nekonečnej Lásky vesmír mi povedal že všetko bude dobré že všetko chce svoj čas a sme ´tu´ len na okamžik V časopriestore večnej Pravdy vesmír mi dokázal že Pravda je len jedna nenávisť je [...]

Nonsens a nechápačka

17.10.2018

Presne dnes, vlastne len celkom nedávno, som sa dozvedela, že jedna moja spolužiačka z vysokej školy, ktorá bola priam nekonečným klbkom energie, prehrala svoj boj so zákernou chorobou. Viem to už asi 3 hodiny a stále nechápem… Pretože ONA bola proste absolútne iná! Bola mega! Mega bláznivá, mega spontánna, mega veselá, a s tak neuveriteľnou dávkou energie, že [...]

Nemôžete vôbec nič

09.03.2018

Človeka už viac nemôžete len tak ho zavrieť za mreže Ani ho spútať Ani mu zapchať ústa Ani mu ich zalepiť Ani ho navždy umlčať… Človek je viac ako zviera Vždy bol, a vždy bude Je viac než čokoľvek iné čo chodilo už po zemi živé, neživé či mŕtve… Človek je merítkom všetkých vecí na Zemi Je zvláštnym stvorením vyvoleným spomedzi [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

jessica

Nič nie je nemožné, ak v to veríte! O svete, o živote, o vzťahoch, o ľuďoch, o paradoxoch... Moju prvú zbierku básní "Na brehu sveta" (aj s mojím podpisom), si môžete kúpiť cez www.bux.sk/knihy/286939-na-br… Už je len posledných 13 kusov, preto neváhajte príliš dlho... ;) Vďaka za Vašu priazeň a podporu! :)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 267
Celková čítanosť: 567140x
Priemerná čítanosť článkov: 2124x

Autor blogu

Kategórie